My name: WM Rifdi
My Fotopage: http://rifdi.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
FujiFilm
Other: e500
FujiFilm
Friends:
Zulkarnain Hamdan
Latest entry:Jalan2 Gong Xi Fa Cai @ Pavilion
Hari nie saja jalan2 kat area Sungai Wang... Lot 10 (dah lain sangat... kedai makan kat bawah abis di convert jadi makanan kedai cinoo.. tak de selera aku tgk kat bawah tu.. :-S ) & then jalan2 ke Plaza Fahrenheit (dulu panggil KL Plaza) & akhirnya smp jugak ke destinasi - Pavilion... bukan utk ape.. just nak amik gambar dgn bear2 kat luar tu je... 8-) nasib baik cuaca yang baik - panas.. View this Fotopage entry
ok.. smua dah siap.. bole la start amik gambar..
pikor cute
Latest entry:movie poster
View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
Danisha Danisha
Latest entry:Idlan at 6 weeks
Sorry la, mama bz sesangat so gambar Idlan tak sebanyak zaman Nisa dulu, sian gak kat Idlan...tapi ni latest Idlan at 6 weeks... View this Fotopage entry
Anak Anakku
Latest entry:Gambar Raya
View this Fotopage entry
Raya 2009
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Where is UN ? Where is OIC?
“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.” For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sam... View this Fotopage entry
Md Hairizad Kamdin
Latest entry:Dhamirah & Irfan (really soon)
Coming really soon. Watch this space for more!! Md.Hairizad Kamdin Business Owner / Principal Photographer MHK STUDIO - Capturing Memorable Moments mobile: 019-3041644 (izat) email: MHKstudio@yahoo.com website: http://www.MHKstudio.com photoblog: http://BlueShades.fotopages.com ym: BlueShadesInc View this Fotopage entry
Noni Kapet
Latest entry:Pesta Sahur 9094 di Concorde Hotel, 21 September 2008
Door gift nya adalah pau yut loy yg didatangkan khas dari KK. Attendance: Epit, Mpro, Ruff, Chibiok. Chamat, Fadhil, Kuchai, Shahid, Aiwa, Syam, Fido, Fendy, Azrin Madin, Ska, Kadak, Fadli, Syed Asrul, Radin, Fitt, Abon, Hairol, Idzam, Ein, Cop (sapa lagi aku tertinggal? Banyak yg balik awal without tunggu ambik gambo) View this Fotopage entry
salynah abdullah sani
Latest entry:Cake in d'house
View this Fotopage entry
Adam Adnin
Latest entry:Cameron 2008
Actually kami sekeluarga sangat excited bila adik mama yg sorang nih balik ke Malaysia this year..yealah dah 4 thn dia tak balik.last dia balik masa mama kawen on Mac 2004. now mama dah ada Adam & Adnin pun..heheh..mmg rindu sangat! so kira terlepas lah rindu di hati masa dia balik for 2 weeks baru-baru nih. walaupon mmg kejap jerk tapi sangat bermakna lah bagi kami. plan nak pegi cameron ni pun dirancang sbb nak perkenan hajat mak..belum pernah sampai katanya.hehhe..yg pak ngah ni pun sama..last pegi ma... View this Fotopage entry
Azlan Awadz
Latest entry:Dinner at Chilis Midvaley
View this Fotopage entry
Mohd Azli Mohd Rashid
Latest entry:Anak ke - 2
Sekadar berkongsi pengalaman aku sewaktu kelahiran anak kami yg ke-2. Malam itu sempat lagi aku layan bola dengan budak2 pejabat. Piala FA English pusingan berapa tak ingat. Yang aku ingat Liverpool kalah dgn pasukan mana ntah. Kalah mengejut. Tapi yang nak dilayan malam itu game antara MU dengan Arsenal. Tak silap aku Manchester United berjaya membelasah Arsenal sesedap rasa malam itu. Mesti geng-geng Arsenal ingat lagi. Oh lupa! Kebetulan pula kami layan bola dekat 'de curve' ampang sebelah jer dengan A... View this Fotopage entry
Iman di Hospital
Boikot Fotopages
Latest entry:sayang babah
ni babah sayang ni.. View this Fotopage entry
ecececce
Azrai Azizi
Latest entry:Xmas Holiday
Adik came for the holidays... went to Oriental City, Brent Cross Shopping Mall, boxing day sale - oxford street, bluewater mall & nottingham View this Fotopage entry
ja Zainal
Latest entry:Magic Workshop & Meet & Greet Session
Dear Astro Customer, CONGRATULATIONS! We have received your RSVP to attend the above event and you have been selected as one of the lucky winners to attend the Disney Live! Mickey’s Magic Show and the Magic Workshop! Here are the details of the Show and the Magic Workshop:- VENUE: PUTRA STADIUM, BUKIT JALIL, KUALA LUMPUR Magic Workshop & Meet & Greet Session Date : 9th November 2007 (Friday) Venue : VIP Room, Putra Stadium, Bukit Jalil. No of Invites : 4 invite... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Shaffiq Yusof
Latest entry:Paintball @ BBB paintball...
Huh da lama giler gwa x apdet fotopages nih hehehe... ye laa semenjak canon kesayangan gwa ilang... so ari neh tibe2 teringat psl fotopages nih.... Nih ade sedikit gambor mase gwa main paintball kat BBB Paintball ( area2 sg ramal dalam)... Nih sport club opis gwa buat event so maen free best gilerrr... gwa lak jadi organizer... Credit to Noel(camera dia) View this Fotopage entry
abes daaaa
Jaz Lin
Latest entry:Cotton-candy collections
for more info please http://azzaliza.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
Nadzrie Azhar
Latest entry:Sufyan's 3rd Birthday
Majlis harijadi yang dianjurkan oleh opahnya di Ayer Keroh on the 10th of Dec..... Actually birthday Sufyan was on the 6th... tapi sebab nak buat sekali dengan cousin Maisarah, which fals on the 13th., so opahnya ambik date yang tengah2 Mak Yang dgn Umi Nyah ada kasi hadiah kat Sufyan... TQ Mak Yang dan Umi Nyah... To Sufyan....Happy Birthday Boy... View this Fotopage entry
cuck2 kek pulak....
Marlinda Mohamed
Latest entry:Satu Hari Di Hari Raya
View this Fotopage entry
ada budaaak..... nak chuchu
Nur Arisha Mohd faizal
Latest entry:Pindah tempat baru
a'kum sekarang ni takmo upload sini lagi .. semakin hari semakin slow sini susah nak upload gambar so sekarang dah pindah ke flickr .. ok lah sana .. laju eheheh so kalau nak visit Arisha & Ariana go to this url http://www.flickr.com/photos/mybabies terima kasih kerana menjenguk kat sini View this Fotopage entry
Dah balik rumah
Azizul Ameir
Latest entry:Tenggol Island Escapade
Welcome to Tenggol Island... Yeaaa. it was a company trip (after many many years??). The company organized this trip for 4 days 3 night, sound long enough. But later on we realized that 3 days 2 nights is just nice for an island vacation. I planned to upload more on my flickr site (http://www.flickr.com/photos/coloursofmalaysia/) View this Fotopage entry
dhea Othman
Latest entry:Dinner
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016